Qui som

 XAV7036

 

HISTÒRICS som una entitat sense ànim de lucre, i comptem amb socis provinents de tot l’estat. Fundat el desembre del 2012.

Des de l'associació HISTÒRICS volem treballar per oferir als nostres associats un conjunt de serveis que els ajudin a gaudir de la seva afició així com per difondre el coneixement sobre els vehicles clàssics i d’altes prestacions.

Amb aquesta finalitat, juntament a les habituals sortides, volem fer un especial esforç en l’organització d’activitats orientades a millorar el coneixement i la utilització dels nostres vehicles. Per exemple: sessions de mecànica, restauració, conducció, assessorament en la compra/venda, gestió del patrimoni lligat als nostres vehicles…

Voldríem també que els membres de la nostra associació participin molt activament no solament en les activitats ja programades, sinó també organitzant-ne de noves. En aquest sentit, entenem que el paper de la Junta Directiva ha de ser, essencialment, el de donar suport i facilitar totes aquelles iniciatives proposades pels socis, que estiguin dins dels objectius socials.

 

 

 

 

 

key     by totsdos.com